Cica sétáltatással, van valakinek pozitív tapasztalata?
Én szoktam, de csak a saját társasházunk kerthelyiségében. Az kb 80nm. Fél éves korában raktam rá először hámot, iszonyatos hisztit csapott (nem értette minek), úgyhogy én mély víz elv alapon fogtam és azon nyomban levittem a kertbe a hisztis macskát. Olyan volt, mint aki felfedezte az örök csoki mezőket, teljes extázis, hihetetlenül boldog volt, minden fára felmászott, mindent megszagolt stb. A garázskapukat különösen kedveli.
Tovább nem viszem, mert itt rengeteg az agresszív kutya, akiket póráz nélkül sétáltatnak. Amúgy imádja, ha előveszem a hámot egyből odajön leül és megvárja, hogy felrakjam rá, olyan, mint egy kutya. :D télen nem vittem, mert egyfelől tüzelt, aztán ivartalanítás utána meg hideg volt és neki bent nem nőtt téli bundája, de most már lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!