Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Milyen nevet adjak a cicámnak?...

Milyen nevet adjak a cicámnak? Ma hoztam haza, gyönyörű kék szemű szürke csíkos cica egy kis fehérrel és kisfiú!

Figyelt kérdés
Lesz majd mellé egy fekete cica is ő is kisfiú! Neki Lucifer. vagy nekem a Szaffi nagyon tetszik csak nem tudom fiúnak az jó-e? Szerintetek? :)
2010. máj. 9. 15:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Miért adnál olyan nevet a cicának, amit más ajánl? Tessék kicsit agyalni!
2010. máj. 9. 16:15
 12/18 anonim válasza:
Bármilyen fajta macskánál előfordul az,hogy ha kék szemű,fehér szőrű az,h.süket?!Teszem azt 1házi macskánál:)!Én eddig csak a perzsákat halottam!
2010. máj. 10. 10:31
 13/18 anonim ***** válasza:
Most fellapoztam egy könyvet. :) A fehér perzsák, a fehér brit rövidszőrűek ha kék szeműek hajlamosak a süketségre. A fehér keleti rövidszőrű a legtöbb macskával ellentétben nem. Szerintem az átlagos házimacskák kívülről is az utóbbira hasonlítanak. Na jó, ez elég gagyi magyarázat. :D
2010. máj. 10. 14:36
 14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megvan a név. Szerintem lát is meg hall is szóval nem minden kék szeműre vonatkozik ez! Amúgy még csak 2 hónapos :)
2010. máj. 11. 19:00
 15/18 anonim válasza:
Én vagyok aki mondta hogy állítólag a kék szemű cicák vakok - nos, süketet akartam írni, vak helyett, de már nem lényeg... mi lett a cica neve?:)
2010. máj. 15. 17:47
 16/18 anonim ***** válasza:
Legyen Zsoltika
2010. máj. 18. 15:51
 17/18 A kérdező kommentje:
Soma lett :)
2010. máj. 27. 10:31
 18/18 anonim válasza:
Az én cicám is fehér szőrű és kék szemű, viszont nagyon jól meghall mindent már messziről is..
2015. jún. 6. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!