Azt hiszem elloptam egy cicát?
Figyelj: kertes házban lakunk, falun. Mi már megszoktuk, hogy a kiscicák elkopnak. :) Ha valaki időben szól, hogy kell neki cica, akkor viheti. De sokszor csak azt vesszük észre, hogy egy hiányzik.
Nem hiszem, hogy te ezzel olyan hatalmas bűnt követtél el. Bár mindegyik macskánk ilyen jó helyen lenne!
Akinek meg annyira fontos a cicája, az chippeltet, ivartalaníttat, orvoshoz viszi a fülével, és van rajta nyakörv. (Mint az én anyacicámon, akit nem adnék semmiért, és inkább benti, mint kinti kedvenc.)
Szerintem is hirdesd vagy kerdezoskodj
Es ha jelentkeznek erte akkor mimdenkepp ugy add oda hohy tudja igazolni a gazdi hogy ove a macska
Ha pedig senki akkor tatzsd meg
Szerintem ne ad vissza. Adtam már vissza cicát, hogy aztán az legyen hogy amikor kerdeztem, mi van vele, annyi választ kaptam: "jah, az? Azt egy hete széttépte a kutya."
Azota eldöntöttem, hogy majd akkor, ha hajlandok lesznek kifizetni az addig ráköltött pénz. Érdekes, olyankor már nem olyan fontos visszakapni... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!