A macskámon egy kis folton miért nincs szőr?
Tegnap vettem észre, hogy egy kis foltba nincs szőr a macskámon. (lány, és tavaly jött világra :)
olyan mint, ha kullancs lett volna benne ( a közepén), és kiszedték.. De nagyobb teren nincs szőr.. nem olyan mint ha kitépték volna =/ Mitől lehet?:(
több helyen is hiányzik, vagy csak azon a részen?
Azt olvastam, hogy ha a macska testének területén több helyen is kör alakú pontokban kihullik a szőr, akkor gombás is lehet.
Nem feltétlen muszáj, hogy több ponton is kör alakban hulljon ki a szőr ahhoz, hogy gombás fertőzése legyen. Elég egy is.:)
De tény, hogy ez is (csak) egy tünete.
Doki ad majd rá valamit;):)
Csak egy van rajta.. Remélem nem lesz komolyabb baja :(
Amúgy, nem látszik semmi se rajta (hogy rosszabb lenne a közérzete, stb.)
Rühös, nekem is volt a cicámon, két, kb. kétforintos nagyságú foltban. Ez nem a te hibád, valami kóbor macsektól szedhette össze. Neostomosan ampulla feloldva egy liter vízben, bekenegetni vele, és még véletlenül sem nyalja le, mert nyálzik majd tőle. Egy-kettőre elmúlik.
És ha kutyád van, vigyázz, el ne kapja ő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!