Ti gázoltatok már el cicát? Volt amelyik túlélte, vagy mit tettetek velük.
Figyelt kérdés
Vissza fordultatok? Mennyire viselt meg? Mi ütöttünk már el, de elszaladt. Túlélhette?2017. febr. 21. 15:47
1/8 anonim válasza:
Tudod,anyu elütött egy kutyát.Te egy cicát.Lehetséges,hogy túlélte.De az is lehet,hogy nem.Normális,hogy megviselt.
2/8 anonim válasza:
Van amelyik el tud menni, de jó eséllyel belehal a belső vérzésbe. Emlékszem gyerekkoromban elütötték a kutyánkat, a sofőr még csak le se lassított. Az állatorvos nem ért ki időben, szegény Bogi elpusztult a belső vérzés miatt.
4/8 anonim válasza:
Egyszer apa, esélye nem volt megállni. A macska elszaladt, de olyan kóválygósan. Vszeg meghalt.
5/8 anonim válasza:
ez volt a karmajuk, ök kertek ezt szuletesuk elott.
6/8 anonim válasza:
Mi egyszer elütöttünk egy cicát. Nem vettük észre, mikor kiszaladt elénk, nagyon hirtelen történt minden, esélyünk sem volt megállni. Kiszálltunk és megnéztük, hogy él-e még, de azonnal meghalt szegényke. Legalább nem szenvedett.
7/8 anonim válasza:
Nem, de egyszer érdekes esetnek voltam a szemtanúja. A lámpa zöldre váltott, hárman indultunk el. Én voltam az utolsó, előttem egy Audi ment. Még nem gyorsultunk fel, talán 35-40-el mentünk, amikor az út bal oldaláról a bokrokból kirohant egy macsek, teljes elszántsággal, térdmagasságig felugorva lefejelte az Audi vezetőoldali ajtaját, aztán, mint aki jól végezte dogát, visszatántorgott a bozótosba.
Máig nem tudom, hogy mi volt a szándéka az akcióval. :-))
8/8 anonim válasza:
Sajnos igen. Egyik este bejött egy kiscica a kertbe, de mivel a kutyánk is akkor került épp hozzánk, neki is új volt minden, ezért nem szokta még meg a macskákat, ugatta nagyon, a macska pedig eltűnt. Másnap reggelre el is feledkeztünk róla, aztán amikor apukám állt ki a kapun, érződött, hogy "átment" valamin, ami a cica volt, mivel a kocsi alá bújt el. Persze elrohant ő is a nagy ijedtségben, kora reggel volt, próbáltuk keresni, de nem lett meg. Aztán mikor mentünk haza délután (eltelt min. 6 órahossza), a kiscica visszajött, mert előző nap adtunk neki enni-inni. Rohanás állatorvoshoz, szerencsére csak megzúzódott a lába, nem tört el, aztán annyira megsajnáltuk a kis szerencsétlen árva kismacskát (de tényleg, maximum 8-9 hetes lehetett és a közelben dobhatták ki, mert minden szomszédhoz be akart költözni) , hogy megtartottuk és azóta van egy cicánk:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!