Ti milyen száraz táppal etetitek a kis Mircikéiteket?
Morzsi táppal a Pennyből. (vagy valamu hasonló a neve)
Ha jól viselkedik (pl. együttműködik, amikor fertőtlenítem a szemét), Dreamies jutalomfalatot kap.
Acana-val. Jo tap es kb ez az egyetlen, amit megeszik a macskank, a tobbit nem szerette, amit probaltunk.
De eleg minimalis mennyiseget kap, mert nyerset eszik alapban.
Select gold adult sterilised.
Fressnapfban lehet venni, tartósítószer és csirkementes.
Purina one-nal etettem én is, ameddig allergiás nem lett a sok felhalmozott tartósítószertől.
A LILD-s legolcsóbbal, szerintem minden száraztáp idióta gabonás dolog, ami nem ragadozóknak való. De szereti.
Viszont napi többször kimegy és azonnal fog egy pockot (komolyan, 1-2 perc múlva már a lábtörlőn eszi, ha épp nincs játékos kedvében), így nem túlzottan aggódom miatta.
Ha nagyon sokat van bent, akkor valami aszpikos konzervet is kap, hogy mindenképpen jusson hús is a szervezetébe.
Én is Purina One-nal etetek. Igen, nagyon jó.
És nincs benne tartósítószer, nem is értem, miért írta valaki.
Még ha lenne is, egy macska nem a tartósítószerre lehet allergiás, hanem a csirkére, gabonára, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!