Kezdőoldal » Állatok » Macskák » 3 hónapos kiscicát mikor...

3 hónapos kiscicát mikor lehet először kiengedni az udvarra?

Figyelt kérdés
5 hetes korában került hozzánk, és felügyelettel(na meg macskapórázzal) volt is már kint, de egyedül még nem merem elengedni, nagyon játékos, és kinézem belőle, hogy beszalad az első kocsi alá, vagy hogy nem jön vissza:S Az oltásait megkapta, illetve jövő héten kell emlékeztetőre vinni.Szerintem már elég jól megszokta a környezetét, mégis féltem őt kienegedni a nagyvilágba..Másik cicánk 9 éves, ha jól emlékszem őt 4 hónapos kora körül engedtük ki először, és azóta sem ment át még soha az úton..A kertben, szomszédoknál és közvetlenül a házunk előtti vonalon vana területe, szerencsére az úttest túloldala nem vonzza. Ő viszont annyira vad és barátságtalan, hogy képtelenség őt elcsábítani tőlünk bárkinek is, úgyhogy ettől nem féltjük:D Viszont a kicsi nagyon kedves, emberszerető, idegenek előtt is hanyattvágja magát:( De mégsem maradhat CSAK benti cica:( Mit javasoltok?
2010. máj. 7. 14:38
 1/3 anonim ***** válasza:

a 6 éves még nem igazán számít öregnek...

vidd el orvoshoz

2010. máj. 7. 14:39
 2/3 anonim ***** válasza:
hoppá ezt nem ide akartam írni bocsiiiiiiii
2010. máj. 7. 14:40
 3/3 anonim ***** válasza:
ha úgy érted a kiengedést, hogy kint hagyod egyedül pl. 1 fél napra akkor még ne engedd ki kb. 6 hónapos kora után. ha viszont úgy h ott vagy vele és együtt játszotok akkor miért ne ^^
2010. máj. 7. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!