Ha folyik a macska nyála es furcsan viselkedik akkor veszett lett?
"de nincs ivartalanitva s lehet hogy hianya van, de majd vhogy megoldjuk"
Na ezt felejtsd el gyorsan. A macskáknak a tüzelés és a párzás szenvedés. Valamint az ivaros nőstény méhgyulladást is kaphat a folyamatos tüzeléstől.
Megoldjátok... Kíváncsi lennék arra a megoldásra.
Csak tudnám, minek kell az ilyen embereknek állat...
Amúgy meg lehet mérgezéses tünet, vagy ínygyulladás, de teljesen mindegy, úgysem fogjátok orvoshoz vinni, mert felelőtlen hülyék vagytok.
kérdező, mit nem lehet azon érteni,hogy egy egészséges macskának nem folyik a nyála és eszik rendesen? nem bágyadt stb..
a tiédnek nyilván van valami baja, de így senki nem fogja kitalálni,erre van az állatorvos.
Ha nem viszed el a te dolgod, de akkor ha meghal a cicád,utána ne nagyon erőltesd az állattartást.
felelőséggel jár..
Sokan nem tudják feldolgozni azt a tényt, hogy a hermetikusan lezárt nagyvárosokon kívül is van élet, és hogy igen, akár fogyóeszköz is lehet egy macska. 7 év az egészen szép idő, valószínűleg nincs forgalmasabb út a környéken... Vajon melyik a jobb, kinyírni állandóan egy csomó cuki kismacskát, vagy egyet-egyet néha megmenteni akkor is, ha nem tudod vállalni az állatorvost? Mellékesen a nagyvárosi állatorvostársadalmon kívüli állatorvostársadalom esetenként szemberöhög, ha egy macskával érkezel (különösen ha egy már említett forgalmas út mellett laksz), ők disznókkal, lovakkal és "ilyesmi" állatokkal foglalkoznak inkább, nem a hörcsögöddel, más világ ez, nem ovi.
Mindazonáltal ha a macsek jobban lett, akkor az eléggé pozitív, a veszettség nem mániás depresszió: nincsenek jobb és rosszabb periódusok, csak rosszabb és még rosszabb van. Talán felhasználta egy életét a kilencből. :D
Utolsó, te miről beszélsz? Csak mondom, hogy a szüleim külterületen laknak (tehát még csak nem is faluban, hanem kint, egy szőlőhegyen). Mikor még otthon laktam, meglepő módon mégis meg tudtam oldani a macskám orvoshoz szállítását (betettem a hordozóba, kisétáltam a buszmegállóba, és buszra ültem vele) és nem egy "hermetikusan lezárt nagyváros"-ba vittem el, hanem a legközelebbi kisvárosba (Tapolcára, ha nem hiszed el, hogy tényleg kisváros), érdekes módom az állatorvos nem röhögött ki, hogy macskával mentem, ugyanis a felelős emberek képzeld el szokták vinni a macskájukat is állatorvoshoz. A rendelőben több macska is volt rajtunk kívül. Úgyhogy ennyit a te nagyvárosi elméletedről...
A lényeg, hogy még az isten háta mögül is el lehet juttatni a macskát orvoshoz, csak ugye akarni is kellene, nem csak kifogásokat keresni.
Kérdező, gratulálok, hogy annak az egy embernek adsz igazat, aki a másik 20-al ellentétben azt javasolja, hogy nem kell a macskának orvos, ez mindent elárul rólad...
Csatlakozva az előttem szólóhoz, kisvárosban nőttem fel, ahol az állatorvos főleg haszonállatokat kezelt. De soha nem röhögött ki, amikor macskát vittünk hozzá. Akkor még nem volt szokás a macskákat oltatni, meg chip sem került beléjük, de ha betegek voltak, az állatorvos kezelte őket. Nem esküszöm meg rá, hogy kijött volna házhoz, ha éjszaka felhívom, hogy a macskám nyáladzik, de amikor bevittük a rendelőjébe a kiskutyát, kismacskát, kibírta röhögés nélkül.
Mindig volt állatunk, haszonállatok a baromfitól a marháig és kutya, macska is. Mind orvoshoz került, ha beteg volt. Az állatorvos soha nem tagadta meg a kezelést. És nem legyintett egyik állatra sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!