Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi lehet a baja a macskámnak?

Clairvoyant kérdése:

Mi lehet a baja a macskámnak?

Figyelt kérdés

10 hónapos keverék macska, kombinált oltásait megkapta. Mindenevő, örökmozgó fajta, tegnap reggel azonban elkezdett hányni (fehér, habos), azóta enni nem hajlandó (evett pár falatot este, de ki is jött), inni is csak ha itatom. Voltunk tegnap orvosnál, kapott antibiotikumot, lázcsillapítót, ma kell visszavinni laborra, de csak este lesz orvos és a macskám már nem nagyon mozog. Normális ez, hogy amikor betegek, akkor csak fekszenek, alszanak, nehezen ébrednek?

Próbáltam utána nézni milyen betegségeik lehetnek, de egyikre sem illik a leírás. Lehet hogy egy egyszerűbb gyomorrontás is ennyire megviseli, és csak azért látványos a viselkedése mert különben le sem lehet állítani? Tápot nem váltottam, mérgező növény tudtommal nincs a lakásban, panel macska, nem jár ki, más állatokkal nem érintkezik.

2017. jan. 31. 10:03
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Sajnos az oltás sem száz százalékos védelem, persze hasznos, de előfordul, hogy annak ellenére benyel valamit, szegényke, remélem jobban lessz.
2017. jan. 31. 17:01
 12/22 anonim ***** válasza:
Basszus.Most olvastam,h rosszabbul van a cicus.Azóta van valami fejlemény?1-es voltam.
2017. jan. 31. 18:02
 13/22 A kérdező kommentje:
Infúziót kapott, erősebb antibiotikumot és lázcsillapítót. Aids leukémia negatív, a többi holnap kiderül, ha megéli. Enni továbbra sem eszik, itatni nehezen lehet, nem tudom, szükséges e egyáltalán az infúzió mellett?
2017. jan. 31. 21:44
 14/22 anonim ***** válasza:
Szegényke:( szorítok nektek!!!! Szerintem itathatod, de csak keveset, nehogy kihányja.
2017. febr. 1. 08:30
 15/22 anonim ***** válasza:
1-es vagyok.Hogy van a cicus?Ha az orvos nem mondta,h ne itasd,akkor bizti nem gond,meg gondolom nem lenne jo,ha kiszaradna a szaja.
2017. febr. 1. 08:53
 16/22 anonim ***** válasza:
Sorry1-es, hogy én nem jeleztem ki vagyok, innentől 2-essel kezdem. Én is sajnálom szegény kérdező cicáját;(
2017. febr. 1. 09:31
 17/22 A kérdező kommentje:
Sziasztok köszönöm a válaszokat és a kedves szavakat. Labor eredmény mèg mindig nincs. A láza lement, reggel már hisztizett az etetés miatt, kicsit csipegetett. Napi hatszor kell etetni, itatni, kis adagokkal. A doki mèg nem nyugodt, szerinte lehet hasnyálmirigy gyulladás, de annak az eredménye reggelre lesz meg. Pontosabbat tudok, megírom. Mèg egyszer köszönöm!
2017. febr. 1. 17:47
 18/22 anonim ***** válasza:
2-es vagyok, jajj ez jó hír, hogy már csipeget, remélem további jó híreket írsz, ha meglessz az eredmény. Szorítok nektek!!!
2017. febr. 1. 17:56
 19/22 anonim ***** válasza:
(1-es)Hogy vagytok?Etetes,hogy megy?Remelem,h most mar jobban lesz,mert nagyon drukkolunk neki.
2017. febr. 2. 08:54
 20/22 A kérdező kommentje:
Sokkal jobban van, de még mindig nem mondhatjuk gyógyultnak. Minden lelet negatív, vagy csak annyiban emelkedett értékeket mutat, hogy akár természetes, pillanatnyi eltérés is okozhatja. A nyelve kicsit elszíneződött, így tippre herpeszvírus egy fajtája lehet. A doki azt mondta, hogy ő már nem aggódik annyira, de azért holnap vigyem még vissza, és hétvégén is folytassuk a gyógyszereket. Enni eszik magától, bár nagyon válogatós most valamiért (eddig szó szerint mindent megevett a táptól az ajtókilincsig), és ma már sokat is ivott. Az orvos szerint nagy szerencse, hogy jó kondíciójú, izmos macska, különben nem biztos hogy túlélte volna. Ha a következő két hétben nem változik pozitívan az állapota, akkor további vizsgálatok szükségesek, de egyelőre bízunk a legjobbakban, és hogy már most sokat javult :)
2017. febr. 2. 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!