Cicám szemére Spetosyl szemkenőcs?
10éves cicám néha néha csipás szokott lenni. De csak az a száraz csipadarabkát láttam rajt eddig,melynek fekete színe volt. Gyakran leszedegettem neki.
Eddig nem tulajdoníttam neki nagy bajt. Úgy gondoltam,biztos azért látom rajta ,mert neki hatalmas szemei vannak.
A másik két cicámon nem nagyon láttam eddig csipát.
Viszint ma reggel a 10éves cicámnak váladékozott a szeme,az egyik. Résnyire tudta csak kinyitni.
Azonnal elkezdtem neki kamillázni.
Vattát belemártottam a kammillásvízbe,jól kicsavartam,nehogy belefolyjon a szemébe.
Egy vattát csak egy szemen használtam aztán ment is a kukába.
Minhárom cicának letisztogattam a szemét.
A váladékozó szeműnek pesig fültosztító segítségével egy pici septosyl szemkenőcsöt kenegettem vékonyan, a szemsarkába főleg,mivel onnan jött a trutyi, meg picit körbe is kentem.
Mindkét szemen másik fültisztítóval,nehogy megfertőzzem az egészségesnek tűnő szemet.
És most várok.
De hány napot? Két napot?
Ha nem múlik el,irány a doki.
A kammillás vattát a szemen hogyan alkalmazzam?
Nem akarom nagyon mélyre,nehogy kiszárítsa.
A szemsarkától az orrig használom,mert oda mindog rakódik csipa neki.
És a szemkörnyékén a szőrén körbe letisztítottam? Ez így elég,vagy lehet "mélyebben",minél közelebb a szemen?
Ahol kezdődik a szőr,a tövében?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!