Mit adjak enni a Maine Coon - Perzsa keverék macskámnak?
Sziasztok!
Van egy 6 éves Maine Coon Perzsa keverék macskám, olyan mint egy díva ezáltal nem eszik meg akármit. Pontosabban a száraz tápon kívül semmit. Próbálkoztam már a közép kategóriástól a legdrágább alultasakosig, de csak a szaftját nyalogatta ki belőle. Különböző főtt húsokat is próbáltam már, illetve hallal is azzal mondjuk egyszer kétszer már volt sikerem.
Szóval egy kicsit tanácstalan vagyok. Bármilyen tanácsnak örülnék! :)

Ha fogyaszt elég folyadékot mellé, semmi baja nem lesz a jó minőségű táptól. Az enyém is egy hisztis liba :) Csak tápot eszik. Mást meg sem kóstol. Natúr tonhalkonzervet szoktam neki venni, leöntöm róla a sós levet, kicsit átmosom a kisasszonynak, nehogy sós legyen. Azt megeszi. Na nem sokat, csak egy evőkanállal. Ez neki a nassolni való.
Egy kis dobozzal elég neki 2 napig.
Kb. ennyi az étrendje. Ezeket hajlandó megenni. Reggel este kap egy pici tonhalat, egyébként egész nap van előtte táp.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Nincs semmi különösebb baja a cicámnak, csak engem zavar, hogy mikor a kutyák kajáját készítem elő, ő ott sündörög és néz rám, de semmi se felel meg neki pedig szívesen kényeztetném.
2 hónapja volt a doki éves vizsgálaton és akkor belenézett a szájába és nem mondott semmit, de azért elviszem, ártani nem árthat. Köszi a tippet :)
Azért egy kicsit megnyugodtam, hogy neked is ilyen a cicád kedves utolsó kommentelő, kipróbálom a te tippedet is! :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!