Segitenétek? (A többi lent)
Figyelt kérdés
Az úgy lehetséges hogy a macskámnak lesz egyszer kis cicáa és aztán ivartalanitjuk és utána nem lesznek?2017. jan. 22. 14:27
2/8 A kérdező kommentje:
köszi
2017. jan. 22. 14:31
3/8 anonim válasza:
Nem kell megvárni azt sem, hogy egyszer legyenek kiscicái, hanem még előtte ivartalanítani kell. Van elég kiscica a menhelyeken, ha kiscicázni szeretnél.
4/8 anonim válasza:
Nézz utána, hogy "készül" a kiscica! Majd meggondolod, akarsz e akkor is!
5/8 A kérdező kommentje:
Már 2 kis cicát be fogatam a menhelyröl,vagyis a szüleim
2017. jan. 22. 14:46
6/8 A kérdező kommentje:
tudom hogy lesz a "kiscica" pontosan tudom
2017. jan. 22. 15:10
8/8 anonim válasza:
Lehetséges ugyan, de jobban járna a cicád is, ha nem lennének kölykei.
Eleve első tüzeléskor, meg még az utána következőknél is túl fiatal hozzá, olyan, mint egy kislány szülne 12-13 évesen. Hiába menstruál már, akkor sem érett rá.
Másrészt, párzáskor akár halálos betegséget is elkaphat a kandúroktól.
Harmadrészt, akár bele is pusztulhat a fialásba, vagy kölykök is elpusztulhatnak.
Negyedrészt pedig így is rengeteg sok gazdátlan cica van, nincs szükség újabb megszülető cicákra.
Remélem, okosan döntesz, és nem hagyod párosodni, hanem azelőtt ivartalanítod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!