Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogy mentsük meg a kiscicákat?

Hogy mentsük meg a kiscicákat?

Figyelt kérdés

Ahol dolgozom hotelben,van egy cica(kinti,mi etejük)...mára szült meg,6 kiscicát...egy bokor alá,ahol esik az eső rájuk,1 meg is döglött.A többi kicsit nagynehezen kihalásztam a bokor alól,dobozba tettem puha rongyra...nagyon ne anyatipusnak tűnik a nagymacska,folyton otthagyja őket,1 kicsi már alig piheg...

Mit csináljak még,hogy ne haljanak meg?

2010. máj. 6. 07:14
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Ja, meg esetleg próbálhatnád tukmálni őket a vásárlóknak, ha betéved valaki ilyenkor. De nem sok esélyt adok nekik.:S
2010. máj. 6. 08:30
 12/31 anonim ***** válasza:
S.O.S. keress egy olyan embert aki képes felnevelni őket!!!!Ez mondjuk megoldás!Pénz és akarat kérdése!Meló mellett neveltem árván maradt cicákat már kétszer!
2010. máj. 6. 08:35
 13/31 anonim ***** válasza:
57%

Állatorvos !! Menhely , bár mi amivel segíeni tudsz nekik!

Azért egyet csak tudsz telefonálni nem ??

Vagy az Istenért add meg a címet felhívok valakit, de hol vagy , milyen megyében,városba mondj valamit !

Így nem tudunk neked segíteni :S

Igazából tudnál mit tenni , de mégsem teszel !

Mert a kérést feltetted, de orvosra nem költesz , menhelyet nem keresel , be nem viheted, stb....!

Írj valami értelmeset(esetleg hogy hol a fenébe laksz ) !

2010. máj. 6. 08:46
 14/31 A kérdező kommentje:

szálloda,külföldi vendégekkel tele,nem vesztem meg a melomat kockáztatni macskákért...

az anyamacskának tettem be kaját a kicsik mellé dobozba,ottmaradt velük

puha ronggyal megszáritgattam őket,nem fáznak ah az anyjuk hozzájukbujik

menhely legközelebb 60km,felhivtam,azt mondták hogy maximum elaltatni tudják őket,annyi van macska...ráadásul 1 naposak,az anyjukon mulik...

2010. máj. 6. 08:50
 15/31 anonim ***** válasza:

Olyan nincsen ahogy altati viszik be ! Akkor hívd fel a Noét, a Csillagszem alapítványt , ők el fognak menni érte !

Talán ha megírnád hol vagy , és ha 500km re arébb , akkor talán még ÉN magam is elmennék a macsekokért !

2010. máj. 6. 09:05
 16/31 anonim ***** válasza:
Pontosan, az anyjukon múlik. Ha lesz hozzá kedve, akkor felneveli őket. De olyat is láttam már, hogy szülés után az anyamacska elhagyta a kölyköket, vagy rájuk feküdt és agyonnyomta őket. Ha megvannak az anyai ösztönei, minden rendben lesz, ha nincsenek, akkor sajnos nem lehet mit tenni. Vagyis de, ivartalanítani kellene az állatot.
2010. máj. 6. 09:05
 17/31 A kérdező kommentje:

kóbor cica,szted ki ivartalanitja?

borsodban vagyok,miskolci menhely mondta hogy felesleges bevinni őket

2010. máj. 6. 09:18
 18/31 anonim ***** válasza:
Az ivartalanítja, aki elviszi az állatorvoshoz és kifizeti a műtétet, ha elég elhivatott, és nem akar több kiscicát meghalni látni. Ha mindenki csak egy kóbor állattal tenné mág, már megérné.
2010. máj. 6. 09:25
 19/31 anonim ***** válasza:

Köszönöm ! De nem tudok segíteni !Nekem az 840km lenne oda vissza :( Sajnálom ! Én Somogyban vagyok a Horváth határtól 5 km re !

Ha nem ivartalanítod semmi értelme , hirdesd őket a neten !

Hátha valaki segít neked, vagy ha nagyobbak lesznek elviszik őket !

2010. máj. 6. 09:45
 20/31 A kérdező kommentje:

1 kiscicának már lesz gazdája,meg ha van köztük fiu,akkor még1nek

"kis" rábeszéléssel mellettük az anyjuk,szopnak

2010. máj. 6. 10:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!