Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Megy a hasuk a macskakajától....

Megy a hasuk a macskakajától. És nem tudjuk miért?

Figyelt kérdés

Nagyon sok cica kaját kiprobáltunk már de egyik sem vált be.

Probáltuk az olcsóbbtól a drágáig a közèp árkategóriáig a zacskóstól a konzervesekig a dobozosokig de mindegyiktől megy a hasuk.

Talán a bene lèvő tartósító szer miatt ? vagy a bene lèvő aszpik miatt ?

Nem tudun rájöni mièrt pedig néha kellene egy kis + tápèrtèk mert így csak házikosztot esznek.

Lehet az nagy segítsèg ha el mondom hogy anya nèlkül nőtek fel glutèn mentes tejel voltak etetve ès teljes mèrtèkben mi neveltük fel őket szinte mi vagyünk a szülei.

Szeretnènk hogy minden rendben legyen velük.

2017. jan. 18. 17:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Illetve még szoktak kapni nyers csirkemellfilét és pulykacombfilét, természetesen hőkezelés (fagyasztás) után, azzal sem szokott gond lenni.

Utolsó válaszoló voltam.

2017. jan. 18. 21:41
 12/14 A kérdező kommentje:
Megpróbáljuk akkor még akkor a száraz tápot. Húst azt szoktak kapni.Mint írtam minden árkategóriájú terméket kipróbáltunk és egyik sem vált be az olcsótól a drágáig. Ha nem esznek cica kaját nem megy a hasuk kutya bajuk sincs csak ha cica kaját esznek akkor megy csak a hasuk amúgy makk egészséges.Amint írtam is lehet hogy befolyásolja az is hogy nem anya tejen nőttek fel .
2017. jan. 18. 22:18
 13/14 anonim ***** válasza:
Az én macskám is árva baba volt, bár én macska tápszert adtam neki, nem tejet, és most nem fosik semmitől. A leírásod alapján, csak a nedves táppal próbálkoztál, száraztáppal nem. Utóbbit javaslom, ezek azért mások, mint a konzerv. Ha a száraz táp bejön, néha lehet kiegészíteni valami nedvesebb dologgal, pl hús, tojás, vagy amiket eddig kaptak. Az alutasak nem kötelező, ha nem megy ne erőltesd.
2017. jan. 18. 23:56
 14/14 A kérdező kommentje:

Szoktak kapni nyersen is húst igaz nem gyakran de szoktak kapni készen is húsit.

Igen csak a nedves táppal próbálkoztunk és az egyik sem vált be hiába vetünk ezer meg egyfajtát.

Még a száraz tápot megpróbáljuk aztán ha asem nem próbálkozunk többször mert már kísérleti malcoknak hiszem őket néha. a házi kosztol semmi bajuk azt megeszik alutasakos kaját meg teljesen kizárik mióta rajötünk hogy ettől megy a hasuk.

2017. jan. 19. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!