Macska és Utazás?
Szia!
A leghosszabb idő amire egyedül maradt, az kb. egy teljes nap volt (dél körül indultunk, másnap délután egyikünk hazajött). Nagyon sok cicaeledelt raktunk ki meg vizet, de mindet elfogyasztotta, ha nem vagyunk itthon akkor bánatában zabálni kezd.
Mivel borzasztóan kötődik hozzánk, ezért nem merjük se másra bízni vagy macskapanzióba adni. Ha több napra itt hagynánk, szerintem belebetegedne, hiába lenne aki etetné. Szóval szerintem ez eléggé macska függő, hogy mennyire viseli meg a gazdi hiánya.
Macskapanzióban szinte biztos, hogy egyszemélyes helyiségben tartják, viszont nem sok tere van.
Én egy hétvégére fogom magukra hagyni a két cicámat. Szombat reggel megyek el és vasárnap este térek vissza.
Sok kaját fogok nekik kiönteni, úgyhogy egyedül lesznek végig.
Sajnos ők rettegnek rajtam kívül mindenkitől, akit nem ismernek, úgyhogy senkire nem tudom őket rábízni. Új helyre meg nem adom őket, a stressz és a félelem miatt nem ennének egy falatot se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!