Milyen bolhairtót/bolha elleni szert vegyek a macskára?
Figyelt kérdés
kinti cicus, és nem sokára kicsinyei születnek. a kicsikre van valamin szer?? persze majd 1-2hónapos korukra..2010. máj. 5. 15:01
1/5 anonim válasza:
2/5 A kérdező kommentje:
óóó köszönöm:)
nem szeretnék nyakörvet,mert elég sok rosszat hallottam:S
2010. máj. 5. 15:15
3/5 hell-ikon válasza:
Bizony - bizony, macskára nyakörvet nem ajánlott...
Nem is értem miért nem jutott eszükbe a gyártóknak, hogy "biztonsági" nyakörvet készítsenek macskáknak ami, ha pl. 3 kilós húzó terhelés alá kerül, akkor elszakadjon.
Hehe, mindjárt megyek és bejegyeztetem az ötletet és majd jóóóól meggazdagszom rajta...:D
4/5 anonim válasza:
A macskának való jó nyakörvek "biztonsági" kapoccsal vannak ellátva. Ki is lehet próbálni, hogy meghúzod és leesik róla.A dobozra rá is van írva.
5/5 hell-ikon válasza:
Hm, hát akkor eljárt felettem az idő...
Egyszer vettem horribilis összegért kimondott macska bolhanyakörvet, azon a "biztonsági kapocs" egy szegeccsel rögzített textilszál volt magán a bolhaírtós részen.
Megpróbáltam elszakítani, nem sikerült.
A nyakörv nem került a macskára, s azóta nem is vettem nekik semmilyet. Inkább a spot-on.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!