Mikor engedhetem ki?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Örökbefogadtam egy cicát menhelyről.
1 hónapja van nálam.
5 hónapos most.
Még nagyon kajla,a nevére csak néha figyel fel.
Voltunk már kint,nagyon kiváncsi :)
Mennyi idősen engedhetem ki már egyedűl?
Kerítés nincs,autók erre ritkán járnak.
Nem szeretném ha eltünne,nem találna haza!
Köszi.
2017. jan. 12. 15:50
1/5 anonim 

válasza:

5-6hónaposan épp ideje az ivartalanításnak, szerintem elöször azon essen túl, aztán ha már felépült a mütétböl utána kezd el ki szoktatni.
2/5 anonim 

válasza:

Ne engedd ki. :) Amelyik macska kiskorában nem szokik hozzá a kinti világhoz, azt könnyen baj érheti. Összeakadhat egy kutyával, elüthetik, vagy akár meg is mérgezhetik. Gondolom a menhelyen is csak úgy adták oda, hogy benti tartással.
3/5 A kérdező kommentje:
A menhelyen kaptunk papírt róla,hogy márciustól lehet ivartalanítani. Fiú cica. Lesz műtét,mert otthon is volt fiú cicának,ő is átesett rajta,és utána sokkal nyugodtabb volt. Előtte verekedett,nem lehetett vele bírni.
Kinti-benti cicának van "nyílvántartva" :)
2017. jan. 12. 16:33
4/5 anonim 

válasza:

Szerintem nyugodtan kiengedheted.A cicák nagyon ügyesen tájékozódnak.Esetleg az első pár napba még 2-3 óra után hívd vissza.
5/5 anonim 

válasza:

Ha felépült az ivartalanításból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!