Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért csinált ilyet a macska?...

Miért csinált ilyet a macska? bővebben lent!

Figyelt kérdés

A macskám(Már 1x fialt) ma megszült 4 kismacskát, nem vettük észre mert a lépcső alá egy láda mögé szült. Mikor hazaértem 2 kiscica már az udvar közepén kúszott az anyamacska pedig rájuk sem figyelt. Fogtam és odatettem hozzá a két kicsit de úgy tett mintha nem is az övé lenne.

Nagy nehezen odaraktam hozzá a 4 kicsit és majd 1 órára rá engedte magához őket!

2010. máj. 4. 20:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Hú, valami baja lehet a kiscicákkal. én tavaly tavasszal éltem meg azt, hogy egy gyönyörű, hosszú szőrű kiscica született, és az anyamacska magára hagyta. Folyton odatettem hozzá, de nem engedte magához. Nem tudtam etetni a picit, az állatorvos sem tudott segíteni rajta, elpusztult. Remélem, a te cicád nem akarja őket elhagyni. lehet, hogy máshová akarta őket cipelni, azért kúsztak utána..?
2010. máj. 4. 20:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Talán ivartalanítani kéne nem kínozni... A kismacskákat meg orvoshoz vinni hátha valami bajuk van.
2010. máj. 4. 20:57
 3/4 anonim ***** válasza:

Én a tengerimalacaimmal jártam így. 4-et szült az anya, de csak 3-mat fogadott el. Valaki azt mondta akkor, hogy minden anyaállat ösztönösen érzi, hogy mennyi kicsit tud táplálni, ha többlet van, néhányat kénytelen magára hagyni. Szerintem a cicádnál is ez lehet a helyzet.

Egyet értek a második hozzászólóval, ha módodban áll, mihamarabb ivartalanítsd!

Rengeteg kismacska született idén is, kb. 10%-uk fog gazdára találni.

2010. máj. 4. 23:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Valószínűleg a két kiscica nem egészséges,az anya ezt tudja és inkább a másik kettőre koncentrál jobban,ez a természetes szelekció.Ha van rá lehetőséged,megnézetheted őket egy orvossal,hátha mégsem reménytelenek.
2010. máj. 5. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!