Vaddisznósörte kefe jó lenne macska szőrének, bundájának tisztításához? Macska jellemzői lentebb.
Egy kandúrról van szó. Februárban lesz 3 éves. Kinti-benti macska. Szeret a földön hemperegni, mármint szó szerint a földön, földben, nyáron a porban.
Mosakodni viszont - macskára nem jellemző módon - nem szokott sokat.
(Legalábbis az általam régen ismert macskák órákat mosakodtak naponta, de ő nem.)
Ezért arra gondoltam, hogy "besegítenénk" neki. A simogatást nagyon szereti. Lehet, hogy a kefélés is tetszene neki.
A sörtekefe túl erős lenne vajon?
Milyen kefét ajánlotok? Vagy egyebet? Nem csak felszíni, hanem lentebbi rétegekből is el kéne róla távolítani a koszt.
Ránézésre nem látszik, hogy piszkos. Fekete a szőre. Amikor megsimogatjuk, akkor viszont a kezünk is láthatóan piszkos lesz.
Arra is gondoltam, hogy néha nedves ruhával áttörölném a bundáját, ez segíthet valamennyit.
Fürdetés kizárt.
Részben így van, de az anyja nagyon tiszta, sokat mosakszik és gyerekkori macskáim is "állandóan" mosakodtak.
Csak az említett kandúr nem, ezrét nem értettem, de mind1, ő ilyen! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!