S. O. S! Nagyon agresszív cica?
#1-2: Ásd már el magad! Az állat- és embergyűlölő szemléletedre itt a kutya sem kíváncsi, és a másik tucat kérdés alatt sem, ahova odalöktél valami trágár bunkóságot.
Kérdező, szerintem is arról lehet szó, hogy még új neki a hely, az emberek. A macskák általában nehezen viselik a környezetük, napirendjük változását. Sok cica ilyenkor elbújik, úgyhogy nem árt, ha van olyan hely, ahova nyugodtan elvonulhat. Idővel megenyhül, hozzászokik az új dolgokhoz. Legyen az etető-, itatótálja nyugodt helyen, ahol nem zavarjátok, legalább néhány napig.
Az előző gazdáiról tudjátok, miért váltak meg tőle?
Igen , kisbaba született és koraszülött lett szegény , jóval koraszülött . Normális esetben megtartották volna a cicát , persze higiénikus keretek közt , de így nem kockáztatnak .
Nagyon nagy szeretetben volt náluk a cica . Igen én is ezt vallom , hogy idő kell neki itt megszokni mindent . Kis faluban hatalmas kertes házban sok macskával , kutyával nőttem fel , nem az első macska amit látok életemben :) viszont az első cicám amit lakásban ell tartanom kertes ház helyett .
Persze minden állat más ,eddig soha nem volt bajom idegen állatokkal ha hozzánk kerültek (volt hogy az utcán összeszzedett cicákat , kutyákat vittem haza anyukám örömére :) ) csak ugye nem akarunk semmikyen 'balesetet' teszem azt nekünk ugrik a macska vagy ilyesmi mert jön oda dördölőzik a lábamhoz és közbe fúj meg idegesen csóválja a farkát
Amig a gazdái ottvoltak persze, hogy aranyos bujos volt, mert még nem tudta, hogy mi lesz a sorsa.
Ő is egy élőlény 3 év alatt megszokta a gazdáit és lekileg neki ezt még felkell dolgoznia, hogy új környezet és emberek közé került. Ő nem egy hörcsög vagy aranyhal hogy mindegy neki hol van, ő most teljesen összevan zavarodva hol van az előző gazdaja és a régi hely ahol lakott.
Haggyál neki időt, hogy megszokja a helyzetet bár szerintem okosabb lett volna pár alkalommal ismerkedni a macskának veletek és az uj környezttel és csak úgy vélegesen elhozni hozzátok.
Ez ugyanolyen mint mikor egy kisgyerek első nap oviba kerül és otthaggyák hirtelen azt se tudja most mi van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!