Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Cica tulajdonosok, írnátok a...

Cica tulajdonosok, írnátok a különböző macska fajtákról, alaptermészetükről?

Figyelt kérdés
Arra gondolok mennyire bújós, hízelgő , igényli-e a napi szeretgetést vagy inkább távolságtartó? Pl maine coonrol olvastam hogy nem egy barátságos, tetszik nagyon. A brit is csodaszép, de nem ismerem a habitusát. Sziámi? Perzsa?
2017. jan. 2. 19:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A facebook-on vannak maine coonos, ragdollos, stb csoportok. Érdemes belépni, mert ott tenyésztőket is találsz, fotókat is a hazai tenyésztők cicáiról, meg persze tippeket.
2017. jan. 3. 18:56
 12/13 A kérdező kommentje:
:) 10-es, birman cicás válasz annyira édes volt! El tudom képzelni ahogy imádja , ha kifésülöd a bundáját. A közelünkben van birman tenyészet, szívesen megnézném.
2017. jan. 3. 19:01
 13/13 anonim ***** válasza:
A perzsáról mindig azt olvasom, hogy kedves, bújós, szelíd. A keleti macskák (pl. sziámi, thai), pörgősek, hangosak. A brit szerintem biztos nagyon kedves, simulékony faja. A maine coon nem annyira "ölmacska" mármint hogy nem egésznap az öledbe vágyik.
2017. jan. 4. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!