Mit csináljak a macskával hogy ne legyen ilyen agresszív?
Szerintem pedig ez elég tipikus kismacska játék, ők szeretnek birkózni, nézz meg két kismacskát, azok is folyton verekednek. Kicsinek az enyém is éjjel-nappal rohangált. De komolyan, körbe-körbe, fel-alá, bútorról földre, földről bútorra, nekem ugrott, lepattant, megint futott, és ezt 0-24, amíg képes volt talpon maradni. Az elején nekem is elég erősen odakapott a kezemre vagy karmolt, ilyenkor határozottan megszorítottam a nyakán a bőrt (ahol a mama cica szokta) és rákiabáltam, hogy nem, és adtam neki egy cincálható játékot, amivel birkózhatott tovább. Nagyon gyorsan megtanulta, és a kezemet már nem bántja.
Amúgy már felnőtt, és ha ez vigasztal már nem rohangál annyit, csak reggelente néhány kört. :) Próbáld ki, amit írtam, szerintem idővel kinövi ezt, még tényleg elég pici.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!