Miért csinálják ezt a macskák?
Figyelt kérdés
Mamám macskája nagyon sűrűn elnéz mellettem, és a semmibe mered, mintha nagyon figyelne valamit, aztán követi a tekintetével, pedig nincs ott semmi. Néha percekig nézi a semmit, és még nyúlni is szokott felé. Meg van hogy fekszik, szinte félálomba, és egyszer csak felkapja a fejét és úgy követi a tekintetével azt a valamit, amit ő lát, én meg nem. Elég ijesztő. (A szellemekbe nem hiszek :'D)2016. dec. 24. 18:23
1/9 A kérdező kommentje:
Meg van, hogy ül a sima fal előtt és nézi vagy 10 percig. És ugyanúgy követ valamit a tekintetével a falon meg odamegy a falhoz és tapogatja, pedig nincs ott egy porszem se.
2016. dec. 24. 18:29
2/9 anonim válasza:
A macskád valószínűleg skizofrén. Vidd állatpszihológushoz.
3/9 anonim válasza:
a macskád valójában egy elvarázsolt vodoo-mágus aki halottakat ill. szellemeket lát... :D
4/9 A kérdező kommentje:
Nem az enyém, hanem nagymamámé, és volt neki egy másik, az is csinálta. Ült, és nézett valamit a töküres falon, aztán odament és elkezdte tapogatni. :D És ma megjegyeztem, hogy milyen ijesztő, mikor ezt csinálja, erre mindenki elkezdte mondogatni, hogy igen, ők is észrevették, ezért gondoltam, rákérdezek. Amúgy teljesen egészséges, orvos is látta (nem emiatt :D), és tökéletesen el van kényeztetve.
2016. dec. 24. 23:24
5/9 anonim válasza:
Ők olyat is észrevesznek,meghallanak, amit mi nem. Pl.valami pici muslinca mászik ott. Vagy mozog árnyék, ami nekünk nem érdekes, de ők ki akarják deríteni, mi az. Lehetne sorolni sokáig. Időnként pedig az az érzésem, egyszerűen hülyitik az embert :)
6/9 anonim válasza:
Én egy csomószor hittem, hogy a macskám a semmit nézi, aztán fényben kiderült, hogy kis bogarak, muslincák azok. Plusz ő jobban hall, a szomszéd rezdüléseit, a csövekben folyó vizet is szokta figyelni, követni, ezeket is mind hallja. Lehet, hogy te nem látsz semmit, de valami biztos van ott, ami érdekes neki, azt követi.
7/9 anonim válasza:
En ugy tudom, hogy az, ha bamulja a falat meredten mikozben elotte ul, nem jelent jot. Az valamilyen betegseg, vsgy sgyi rendellenesseg.
Szerintrm ennek olvass utana, mert en tenyleg ugy tudom hogy ez nem jo.
8/9 A kérdező kommentje:
Hát nem mondanám, hogy meredten bámulja, hanem nagyon figyeli, és közben követi a tekintetével a láthatatlan dolgokat :D
2016. dec. 25. 12:03
9/9 anonim válasza:
Ha valaki olyan valaszt ad ami nem tetszik, azt le kell pontozni? :)
(Nem feltetlen rad ertem kerdezo, ha nem inged..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!