Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi lehet a macskám állán?

Mi lehet a macskám állán?

Figyelt kérdés
A macskám állán a szőrnek a tövénél kis fekete pöttyök vannak, minth akosz lenne. Arra gyanakodtam ,hogy bolhás, de eddig csak egyszer volt házon kívűl, mert benti macska. Szerintetek mi lehet? 5kor tudjuk vinni állatorvoshoz, csak addig kíváncsi lennék válaszaitokra. Le lehet szedni ezeket, de ma mintha megint visszajött, de csak ott, az egész testét átnéztem de csak az álla olyan.
2010. máj. 3. 11:11
 1/6 anonim ***** válasza:
hát így elsőre nekem is a bolha ugrott be, azt egyszer elég összeszednie...egyébként én is láttam már ilyet, hogy csak az állán van. de biztos semmi komoly, aggódnod tutira nem kell!
2010. máj. 3. 11:30
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi a választ.:) Nincs ötleted, hogy mi lehet, vagy ez bolha?
2010. máj. 3. 11:44
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem is benti macskám van, és ugyanilyen az álla!

Bolhás a macskád! Én is kivoltam akadva, mert sosem engedem ki, de így is összeszedheti!Épp ma csöppentettem a hátára frontline combo-t! Ajánlom neked is!

2010. máj. 4. 10:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Ja és az a bolha ürüléke, az a kosz szerű valami!
2010. máj. 4. 10:36
 5/6 anonim ***** válasza:
De ha megfürdeted, akkor úgy is kiderül. Én is a vízben vettem észre a nyavalyásokjat! Cselekedj minél előbb, mert elszaporodnak!
2010. máj. 4. 10:37
 6/6 anonim válasza:
Szerintem is bolha, illetve annak az ürüléke, nálunk semmi nem vált be, csak a tarkóra cseppentős folyadék, az viszont tényleg tuti. (Frontline combo, ahogy előttem is írták).
2010. máj. 4. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!