Macskád tálja milyen anyagból van (pl. fém, üveg, műanyag, papír, porcelán) és milyen megfontolásból?
Köszönöm szépen, hogy írtatok! Mindenkinek köszönöm!
(Nincs fém tálunk, csak érdeklődtem, hogy miért rossz. Amúgy nagy különbség van a fémek között, nekem például régen begyulladt a fülcimpámon a lyukasztás, amikor nem arany fülbevalóm volt, de ez egyéni érzékenységen is múlik.)
Még1szer köszi mindegyikőtöknek!
Nem tudom, miből szűrted le azt, hogy kiálltam a fém mellett, szerintem olvasd el, amit írtam, mert pont nem álltam ki mellette. Írtam, hogy én is érzékeny vagyok valamelyikre.
Amúgy egyszerűen érdeklődtem.
A mi macskáinknak nem vettünk külön tálat, azokat kapták meg (tálca, edény, lábas), amiket mi már nem használtunk, mert pl. lekopott róla a zománc stb.
Van néhány műanyag táljuk is, olyan frissentartó dobozokból, aminek a füle tört le, vagy a teteje tört el, de a macskáknak még tökéletes.
Egyikük sem szobacica egyébként... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!