Ti mit csináltok, ha büdös a szobamacskátok?
Figyelt kérdés
Az enyémnek kaki szaga van, nem tudom mit csináljak vele. Nyáron is volt már egyszer ilyen, akkor megfürdettem és öt perc alatt megszáradt a 30 fokos kánikulában az erkélyen. De ezt most nem tudom megcsinálni, mert hiába van a fűtött lakásban, ki-be mászkálunk simán rámegy a hideg és megfázik. A hajszárítót nem bírja elviselni. Imádom őt, viszont kakis szaggal nem szeretném ha befeküdne az ágyba. Mi erre a megoldás? Gondolom másnál is van ilyen, hacsak más macskája nem rózsa illattú csillámpónit termel. Az almot minden nap cserélem, és amint látom hogy van benne valami, egyből kitakarítom.2016. dec. 15. 19:58
11/12 anonim válasza:
Az enyém rózsaillatú csillámpónit kakil, de amikor épp nem úgy sikerül, akkor biz' én meg szoktam fürdetni :) Nem örül. Én meg annak nem, ha büdös. Persze, hogy nem szereti a hajszárítót, de nem kell teljesen megszárítani, csak addig bírja ki, amíg kicsit szárítasz rajta. Aztán legyen fűtött helyiségben, ott ráér készre száradni.
Vagy a másik lehetőség, amit még be szoktunk vetni: egy valaki fogja a cicát, másik a fürdőkád felett zuhanyozza a fenekét. Ez megvan két perc alatt, tiszta lesz a cicafenék és ha jól átörlöd, nem kell a hajszárító sem.
12/12 anonim válasza:
Fürdesd meg este, gondolom akkor már nem mászkáltok ki annyit. Törölgesd meg törölközővel, vagy hajszárítózd kicsit és zárd be a fűtött szobába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!