Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ti mit csináltok, ha büdös a...

Ti mit csináltok, ha büdös a szobamacskátok?

Figyelt kérdés
Az enyémnek kaki szaga van, nem tudom mit csináljak vele. Nyáron is volt már egyszer ilyen, akkor megfürdettem és öt perc alatt megszáradt a 30 fokos kánikulában az erkélyen. De ezt most nem tudom megcsinálni, mert hiába van a fűtött lakásban, ki-be mászkálunk simán rámegy a hideg és megfázik. A hajszárítót nem bírja elviselni. Imádom őt, viszont kakis szaggal nem szeretném ha befeküdne az ágyba. Mi erre a megoldás? Gondolom másnál is van ilyen, hacsak más macskája nem rózsa illattú csillámpónit termel. Az almot minden nap cserélem, és amint látom hogy van benne valami, egyből kitakarítom.

2016. dec. 15. 19:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Az enyém rózsaillatú csillámpónit kakil, de amikor épp nem úgy sikerül, akkor biz' én meg szoktam fürdetni :) Nem örül. Én meg annak nem, ha büdös. Persze, hogy nem szereti a hajszárítót, de nem kell teljesen megszárítani, csak addig bírja ki, amíg kicsit szárítasz rajta. Aztán legyen fűtött helyiségben, ott ráér készre száradni.

Vagy a másik lehetőség, amit még be szoktunk vetni: egy valaki fogja a cicát, másik a fürdőkád felett zuhanyozza a fenekét. Ez megvan két perc alatt, tiszta lesz a cicafenék és ha jól átörlöd, nem kell a hajszárító sem.

2016. dec. 16. 23:31
 12/12 anonim ***** válasza:
Fürdesd meg este, gondolom akkor már nem mászkáltok ki annyit. Törölgesd meg törölközővel, vagy hajszárítózd kicsit és zárd be a fűtött szobába.
2016. dec. 17. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!