A macska folyton bepisil az ágyamba, az állatorvos szerint bosszúállás. Most ezzel mit tudok kezdeni?
Ivaros, ivartalan, másik orvos mit mondott, alom hol van, van-e +1 alomtálca.... Csak így hirtelen felmerülő kérdések.
Jah, meg az, hogy az állatorvos mióta állatlékeltani szakember is, és mi az, hogy "bosszú" egy állat szempontjából?
- Ne engedd be a szobába amikor nem vagy otthon.
- Döntsd a falnak a matracot.
Én nem szeretem ha az ágyamba mennek az állataim, és így akadályozom meg. Amúgy meg tudom, hogy bent biztonságosabb, és hogy ezért le fognak hurrogni, de egy macskának sosem lesz elég egy ház. Nem régen hallottam szakértőktől is, hogy egy olyan macska aki kijárhat, sokkal kisebb mértékben lesz hajlamos viselkedésproblémákra. Én egyszer próbáltam kizárólag bent tartani a macskám, pár napon belül elkezdett összevissza pisilni... Stressz nekik, hogy ilyen kicsi helyre vannak bezárva.
Ki kell tenni a szűrét a lakásból!
A macska vadászó életmódot folytatna, ha nem zárnák be.
Sem kutya sem macska nem lakásba való.
A miénk is megunta egy idő után a tepsijét, ő a virágok földjébe volt csak hajlandó. Most már nagyobb, nappalra kiengedjük, a virágok már nem érdeklik.
Valamiért úgy gondolja, hogy a matrac a neki való hely az ürítésre. Állítólag a narancsolajat utálja, ha ezzel szagosítod a matracot, elszokik onnan.
Szorong valami miatt. Nem történt valami változás mielőtt elkezdte? Új cica, új bútor?
Van másik cicád? Van saját helye, ami csak az övé? Akár egy doboz pléddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!