Akik hússal etetnek, leírnátok mennyi húst fogyaszt el a cicátok 1 hét alatt? Sac/kb.
Nekünk két félig szobacicánk van és ők naponta úgy átlagosan egy egész macskakonzervet esznek meg együtt.
De néha a kertben madarakat/egereket is vadásznak. :)
A kérdező szerintem a barf/prey szerintí etetésre gondolt.
Én nem használom ezt a módszert, többek között azért sem mert az állatorvosom nem tartja olyan jónak mit itt mindenki. Főleg orijent kap a cicám.
Azért itt egy link: [link]
Jól mondja a harmadik, hogy mire lettem volna ill. lennék kíváncsi. :) Sajnálom kedves első és második hozzászóló, de nem az volt a kérdés amire a választ írtátok.
Köszönöm a harmadiknak a linket és a hozzászólást.
Persze mivel a kérdésemre választ (leginkább saját tapasztalatokra lennék kíváncsi, hogy kinek így mennyibe fáj a macska etetése hetente, mármint és főképp húsmennyiségileg és részben anyagilag) még nem igazán kaptam ezért várom a további hozzászólásokat is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!