Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Van egy macskam 12 eves...

Van egy macskam 12 eves vagyis velem egyidos es velem nott fel tegnap maj 1 ejen meghalt rakban azelott par nappal nem evet ha igen keveset mert rakos lett bovebb info (sznorbi@citromail.hu) es en siratom de bun? Katolikus vok

Figyelt kérdés
2010. máj. 2. 11:08
1 2
 11/13 anonim válasza:

Én református vagyok.

Amikor a nagyim cicája elpuszltult, én is napokig sírtam, ammyire szerettem a kis dögöt. :( Sem enni, sem aludni nem tudtam. Ő volt a gyerekkori "legjobb barátom" :(((

24/L

2010. máj. 6. 11:11
 12/13 anonim ***** válasza:
65%

Egyáltalán nem bűn, nem tudom, hogy ezt honnan szedted így konkrétan.

Nekem több macskám van, közülük sajnos páran meghaltak már, sajnos némelyik haláláról tkp. tehetek, mert pl. sejtettem, h orvos kellene vinni, de nem tettem, ill. nemrég az egyik kiscicát valami megtámadta az udvaron, mire észrevettem már késő volt, már nem élt, pedig ha nem hagytam vna kint, vagy előbb mentem vna ki utánanézni, akkor nem történt volna meg, de aznap úgy gondoltam, hogy az anyukája csak vigyáz rá....Engem nagyon lehangoltak ezek az esetek, és szörnyű bűntudatom van miattuk.Az egyik cica halála után majdnem öngyilkos lettem egyszer....az viszont már tényleg bűn lett volna.Őszintén sajnálom, hogy a cicád meghalt!

11:14

Te csak inkább foglalkozz a saját borzalmas írásképeddel, lehet, hogy a kérdező írásaiban hiányoznak az ékezetek, de a te egyetlen mondatod pedig tele van elég szarvas helyesírási hibákkal, valamint se pontot, sem vesszőt nem méltattál kirakni, úgy hogy ha valaki saját maga ennyire nem tud írni,akkor csak ne kritizáljon másokat hiányzó ékezetek miatt.Egyébként is ha nem tudtál érdemben hozzászólni sem a kérdéshez, akkor mi értelme volt lejáratnod magad egy ilyen értelmetlen válasszal?!

Meghalt a kérdező cicája, szomorú, te neked meg más nem jut eszedbe, hogy ékezetekkel ba*ogasd, szánalmas vagy.....

2010. máj. 8. 02:59
 13/13 anonim ***** válasza:
jav:........teneked meg más nem jut eszedbe, mint hogy..........
2010. máj. 8. 03:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!