Miért etet egy gazdag néni minden kóbor cicát?
Figyelt kérdés
Külön kijár egy helyre ahol rengeteg a kóbor kocsival megy mert kb 5 kg szín hust visz két kg tápot.friskiest. ásványvizet. Tök kedves tölle, de ha ennyi pénze van miért nem inkább ivartalanít? Nekem nincs ennyi pénzem, de én is jotékonykodok ott csak én ivartalanitással, de mivel jol lakott állatok szaporodnak is rendesen. Az nem baj hogy eteti, de ö valami isteni magyarázattal jött hogy ezért nem ivartalanittat mert isten neki ezt a feladatot adta s arra nem kapott felhatalmazást bla bla. Pedig neki se kéne annyit etetni, ha együtt működne velem.2016. dec. 11. 15:07
11/13 anonim válasza:
Nem jo dolog kóbor cicàkat etetni. Csak még több lessz a szerencsétlen gazdàtlan àllat. Lehet elpuszult volna az a tiz cica de most mivel jobb hogy közel szàz fagyoskodó gazdàtlan jószàg gyarapítja az amugysem kevés koborok szàmàt. A pokolba vezető út is jó szàndékkal van kikövezve.
12/13 anonim válasza:
Ívartalanítani kellett volna azt a tiz kobort s gazdàt keresni nekik. Ezzel az eszetlen etetéssel tényleg csak alà pakol az öreglàny a kérdezönek
13/13 anonim válasza:
A nénivel barátkozni kell, és majd megenyhül, az emberekkel is nehéz ám! Semmivel sem könnyebb az embereket megszeliditeni, mint a kóbor cicákat. A cica mindig ahhoz megy oda, akitől enni kap, ez teljesen normális dolog. Úgyhogy próbálkozz, igazad van egyébként teljesen, de a néni vallásos megközelitésével szemben nem fogsz tudni semmit tenni. Én azt javasolnám, hogy segits neki etetni, és akkor a cicák téged is elfogadnak és be tudod majd őket fogni, olyankor, amikor a néni nem lesz ott, és elviheted ivartalanitani őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!