A macskamnak miert mindig akkor kell sza rnia, amikor eppen eszek? XD :@
Figyelt kérdés
2016. dec. 1. 18:14
1/8 anonim válasza:
Bizonyára nemcsak akkor kell neki, de téged ez valamiért zavar s ilyenkor ezek az esetek tündökölnek ki a sorból...
Ennek nem lenne szabad problémának lennie. Akkor mehet, amikor akar.
2/8 A kérdező kommentje:
10-bol 9-szer akkor szokta. nem nagy problema, csak erdekes.. nem szeretek szarszagban enni. elso, tehetsz egy szivesseget! sokan szeretnenek ilyen koverek lenni, mint en vagyok ;)
2016. dec. 1. 18:38
3/8 anonim válasza:
Neked miért kell akkor enned, amikor ő szarik?
4/8 A kérdező kommentje:
neked miert kell egy fas zfejnek lenned?
2016. dec. 1. 18:45
5/8 anonim válasza:
Az enyém mindig sz.rik egyet, amikor haza érek. Akkor is ha más időben megyek haza.
Már megszoktam. :D Macska dolgok.
6/8 anonim válasza:
Nem lehet, hogy viccnek szántam, ugye? Mindjárt f0szfejezni kell...
7/8 anonim válasza:
Te nagyon nem érted a viccet kérdező! Az 1. is csak viccelt meg a 3. is.
Amúgy ott eszel a macskaalom mellett vagy mi? Nem tudod vagy más hova tenni az almot, vagy más hol enni, hogy kevesebb eséllyel érjen el odáig a szag?
8/8 A kérdező kommentje:
smileyk nelkul maskepp jon le a "poen". nem messze van egyebkent az etkezo a furdoszobatol.
2016. dec. 2. 03:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!