Mi cukinak látjuk a cicánkat, vajon ő is cukinak lát minket? Még akkor is ha rondák vagyunk?
Egy macska nem ismeri a "cuki" fogalmát.
Emellett neki az nem érdekes, hoyg valaki hogy néz ki, a viselkedés a fontos számáta.
Macskatartóként írom, hogy nem. :)
Nagyon szeretem a cicákat, most is nemsokára bővül a család, de azt tudni kell, hogy a macska az rabszolgaként tekint az emberre. Főleg ha bent cica. Te eteted, ellátod, almozod, stb, ő meg cserébe szíveskedik neked dorombolni, dörgölőzni, és hagyni, hogy símogasd. A látszat és a hiedelem ellenére nagyon intelligens állatok, és tuják, hogy mivel lehet manipulálni a gazdit. :)
Nagyon jól írta az előző kettő! Ismeritek ezt a "bölcsességet", ugye?
A kutya azt gondolja: itt ez az ember, etet engem, játszik velem, simogat, kényeztet, biztos ő az Isten!
A macska azt gondolja: itt ez az ember, etet engem, játszik velem, simogat, kényeztet, nyilván én vagyok az Isten! :)
3# ha a kutya istennek hisz minket akkor miért teszi tönkre, tépi szét a holmijainkat? Tutdommal a hívők szent erekjeként tisztelik az isteneik holmijait:))
Amugy az állatoknál nincs ilyen hogy cuki. Amig te egy arany kiscsibét vagy egyéb ilyen állatot cukina tartasz, addig a kutya/macska lelkiismeret furdalás nélkük széttépi, megöli azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!