Mitől válik a cicám egyik hétről a másikra agresszívvá és miért harap meg ok nélkül?
Szerintem nem a kaja az oka, azért inkább csak piszkálni szoktak meg nyávogni.
Történt valamilyen változás ebben az időszakban? Akár kis változás.
Mennyire erősen harap? Rendesen, vérzik is, vagy csak odakap figyelmeztető jelleggel?
Ha rászólsz reagál valahogy? Tudja, hogy ezt nem szabad? Tehát annak ellenére is csinálja?
Először is, egészséges a cica? Már nem fiatal, lehet, hogy valami fájdalma van, az is okozhat ilyen számunkra érthetetlen viselkedést.
Másrészt, ha úgy látod a jutalomfalattal van összefüggésben, akkor ne adj neki többet ilyet. Felejtsd el. Éjszakára pedig, ha alszol, zárd ki a szobádból.
Egészséges cica, és még egyáltalán nem látszik rajta az öregség. Játékos, aktív, bújós cica.
Tudja hogy nem szabad harapni, kapott mindig egy pöcköt az orrára meg engem nem szokása megharapni. De ez most mély sebre sikerült, elég rendesen odakapott.
Most kipróbálom,hogy nem adok neki, ma este nem volt agresszív, pedig mellettem aludt. A kizárás meg esélytelen. Addig kaparja az ajtót amíg be nem engedem, ha kell szétrágja, nem viseli el ha valahonnan kizárják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!