Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi baja lehet a macskámnak?

Mi baja lehet a macskámnak?

Figyelt kérdés
Tegnap este óta furcsán viselkedik, de el nem tudom képzelni, hogy mi baja lehet. Folyik a nyála, állandóan nyitva a szája, hörgő hangokat ad ki, az orra alá oda van száradva a "cucc" és a fejét is furcsán tartja. Állandóan csak gubbaszt, meg se akar moccanni. Ma reggelre már nem nyáladzik, és a feje is normálisan áll, de enni, inni még mindig nem akar...
2010. ápr. 30. 08:20
 1/9 anonim ***** válasza:
54%
Talán mérgezés, akár szobanövénytől is lehet. Én máris vinném az orvoshoz.
2010. ápr. 30. 08:26
 2/9 A kérdező kommentje:
Szobanövény kizárva. Amikor idekerült kiszelektáltam a mérgező növényeket még a kertből is. De ha mérgezés mit csinál vele a doki? Meg mennyi pénzt vigyek egyáltalán magammal? Amúgy köszönöm a gyors választ!
2010. ápr. 30. 08:29
 3/9 anonim ***** válasza:
Sajnos nincs más ötletem, bármilyen betegség lehet. Az orvos a tünetekből meg tudja állapítani, mi lehet a baj, az ár a talált betegség függvénye. Mondjuk én 10 ezer alatt nem szoktam elindulni az orvoshoz, de szerencsére ez nem jelenti azt, hogy ennyit kell is fizetni. Előre sajnos nem lehet tudni.
2010. ápr. 30. 08:37
 4/9 anonim ***** válasza:
0%

Ha benntartod a házba szegény attol is beteg lehet nem orvos kell meg pénzt költeniEngedd csavarogni attol meggyogyulAz állatnak is szüksége van társaságra.

A macska kutya okos nem eszik meg mérgeket.A macskaször amit lenyel mikor tisztálkodik.lehet nem ürül akkor folyok a nyáluk. egyen füvet.és kiöklendezi ami neki nem kell a gyomrába.Többi ürül a széklettel.én is szeretem a macskákat szép fehér perzsamacska jöhetett csak be a többi az udvaron van.Őt sajni elütötte egy autóMikor rájük jön a tavasz mennek mint a félörült.Soknak ez a veszte.

2010. ápr. 30. 09:24
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem tudok egyetérteni az előttem szólóval. Előfordul, hogy az állatok megeszik a mérgező növényeket, sőt az is, hogy "Jóakaró, állatbarátok" mérgezik meg őket. Nekem sajnos két cicám is pusztult el, mert valaki mérgezett kaját dobott be az udvarba. Vidd orvoshoz. Ha már állatot tartasz gondoskodni kell róla, még akkor is ha sokba kerül, és épp másra kéne a pénz.
2010. ápr. 30. 09:33
 6/9 anonim ***** válasza:
Lehet akár kullancs is, mielőbbi orvosi ellátást igényel. Szerintem első körben egy 5 ezrest vigyél.
2010. ápr. 30. 09:55
 7/9 anonim ***** válasza:
Ez lehet 'macskaveszettség', más néven álveszettség. Erős nyálzással jár, egyensúlyzavarral, idegi zavarokkal, ahogy leírtad. Ha jól emlékszem gyógyíthatatlan, emberre nem veszélyes, ez nem az igazi veszettség, de majd a doki megmondja.
2010. ápr. 30. 10:57
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A pénz sajnos nem másra kellett, hanem hó vége van, és hát nem volt nálam túl sok. Édesanyám adott kölcsön, egy ötösből megúsztuk. Mint kiderült felső légúti gyulladása van. Kapott két injekciót, vasárnap kap még kettőt. Amúgy kinti-benti macsek. Szerencsére a környéken lakó "állatbarát" őt nagyon megkedvelte, így ettől talán nem kell tartanom.Kullancs miatt meg minden este átnézem, mert itt elég sok van.
2010. ápr. 30. 13:02
 9/9 anonim ***** válasza:
Jobbulást a cicának!
2010. ápr. 30. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!