Egy kiscica ivartalanítás után is ugyanúgy játszik mint előtte?
Könnyű helyzetben vagyok, mert 6 éves elmúlt a macskám. 1 éves kora előtt ivartalaníttattuk, de nem hiszed el, hogy azóta is folyamatosan játszani akar. Nem hiszem, hogy sokkal különlegesebb a többi cicánál, bár tény, hogy nem minden macska szeret fürdeni (míg a miénk rendesen fürdőkádban fürdik) és megérti, hogy ne menjen ki az ajtón, ha mondom, hogy ne és az ajtó nyitva van. De azért az nem semmi, hogy úgy lehetett vele játszani, mint egy kutyával. 2 éves kora előtt az volt a játék, hogy eldobtam neki a játék egerét, ő pedig visszahozta, ledobta elém és beállt, hogy várja mikor dobom megint.
Ilyet soha nem láttam előtte. Szóval nyugodj meg, 6 éves korában is játszani fog :-) Egyébként az ivartalanított cicák kicsit tovább élnek, sokkal tovább gyerekek és a hireszteléssel ellentétben nem törvényszerű, hogy el fognak hízni.
Jó játékot! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!