Ijedtségtől habozhat a macska szája?
Figyelt kérdés
Most voltunk allatorvosnál , kapott injekciót, de nagyon meg volt ijedve úgy kellett lefogni három embernek. Lehet ettől?2016. nov. 9. 18:08
1/8 anonim válasza:
Nem nyugtattátok le úgy hogy a tarkójánál két ujj közé fogjátok a bőrét? Ettől átmenetileg lenyugszik.
Itt a videón csipesszel mutatják be:
Macska ki- és bekapcsolása. 100% working
2/8 A kérdező kommentje:
Az állatorvos a nyakánál fogta , én a macskát anya meg a lábát.
2016. nov. 9. 18:39
3/8 anonim válasza:
Hát ehhez az állatorvoshoz sem vinném többet.
4/8 A kérdező kommentje:
Muszaj volt lefogni mert másképp nem lehetett beadni neki, teljesen meg volt vadulva, kirohant a váróba. Inkább így mint sehogy.
2016. nov. 9. 19:04
5/8 anonim válasza:
Tudom, milyen mikor nem lehet lefogni egy embernek. Enyémnek infúziót akartak bekötni, és az addig alig mozgó macskát végül hárman fogták le. Eredeti kérdésedre: előfordulhat, hogy erősen nyálzott az idegességtől.
6/8 anonim válasza:
és nincsen asszisztense? általában van a doki meg az asszisztens és ők intézik ezt, nem a gazdának kell lefogni
7/8 anonim válasza:
Nincs mindenhol asszisztens, akihez járok, ő egyedül van.
8/8 anonim válasza:
Igen. Nekem a kandúromat egyszer úgy megkínozták (megpróbálták lefogni), hogy megszaggatta a doki karját és azóta nem nyúlhat hozzá orvos. Èvente 1x az oltásnál be kell bódítanom itthon ès úgy tudom csak beadatni neki. A féreghajtót is itthon kapja, nekem mindent megenged, de más hozzá sem nyúlhat.
Nagyon mèrges vagyok az orvosra, mert a rossz èlmènye előtt semmi baj nem volt vele, mèg dorombolt a dokinál is. Azt javaslom, hogy próbáld meg Te is úgy megoldani, hogy minèl kevesebb stresszel járjon a macskának, mert sajnos nem felejtenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!