Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért bântanak páran e miatt?

Miért bântanak páran e miatt?

Figyelt kérdés
Kezdem ott, hogy nem vagyok semmilyen menhely tagja, viszont jó pàr éve ívartalanítgatni hordok kóbor macskàkat, azokat akik a kertembe tévednek. Nah persze nem tömegszàmra de màr négy kobort elvittem dokihoz, most épp az ötödiken melózok mert vad s nehéz elfogni. Nekem is van3 cicàm. De sajnàlom ezeket a kóborokat s több értelmét làtom az ivartalanítàsnak hosszu tàvon mint a csak etetgetésnek. S mikor ezt valakinek elmondom, bolondnak tart sőt egyesek szemétnek. Épp tegnap kaptam meg hogy szegény cicàkat kiherélem pedig sexelni szeretnének, és miattam nem lehetnek anyàk a nőstények. Sz.ul esett nagyon. Igazuk van?

2016. nov. 8. 16:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

szerintem nagyon jól cselekszel. ha mindenki ezt csinálja,vagy legalább a saját állatait elvinné ivartalanítani, akkor pár éven belül teljesen megszűnne a mostani katasztrofális helyzet..

mindenhol vannak kóbor cicák,akik összevissza fialnak. általában az alomból 1-2 ha túlél,vagy még annyi sem. az ivaros kanik meg járnak sorra,verekednek más macskákkal és befedezik az összes ivaros nőstényt..ez is fantasztikus...

szerintem nagyon jó dolog,hogy idegen macskákat is képes vagy elvinni. más a sajátját sem viszi el.. te csinálod jól,tényleg minden elismerésem

2016. nov. 9. 12:34
 12/12 anonim válasza:
Hát az attól függ... ha látszik rajtuk hogy neveltek akkor nem nagyon kéne... nekem volt egy macskám akit nagyon kedveltem és egyszer amikor felemeltem és megláttam hogy a hasa le van borotválva és ott van a varrat nagyon megrémültem... azt hittem meg kínozták vagy valami más... aztán rájöttünk hogy valaki ivartalanította... szval erre figyelj NAGYON... amúgy szerintem neked van igazad... és nem azért mondtam el ezt a történetet mert k*cs*g vagy ha nem mert figyelj oda erre...
2016. dec. 5. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!