Macskát a vízre rálehet szoktatni?
Figyelt kérdés
Elvileg a macska nem a víztől,hanem a közegtől fél,hogy mindig fogja és ún. nem szabad.2016. nov. 5. 10:28
1/2 anonim válasza:
Az en cicam imadja a vizet,mind inni,mind jatszani vele. Van egy kis talka,amibol mar inni nem is szokott,mindig csak pancsol.
Elvileg a cicaknak tetszik a csobogo illetve a fodrozodo viz. Probalkozz esetleg ilyesmivel.
2/2 anonim válasza:
Fürdetésre gondolsz? Hát.. az mindig tortúra! :-D Próbáltam én mindenhogy, már a kicsik is szétszedtek! :-D Bezzeg mikor a törcsiben simizem, akkor már nem harapja szét a kezem egyik se! Hajszárítót meg se próbáltam, ha a szomszédból jön, már rohangálnak!
Inni meg csak kiteszem egy porcelán tálkába és megissza! Ha nem látja, kicsit kend az arcára (lenyalja), de lássa, hogy onnan adod! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!