Remek, hogy támogatjuk a szaporítókat, így még mindig megéri nekik kiscicákat gyártani :(
Kb. 10 éve elpusztult a szeretett cicám. Egy rokonom úgy gondolta, remek ötlet szerezni egy kölyök perzsa cicát nekem ajándékba. Meseszép volt, de folyton baja volt. A fél fizetésem az állatorvosi ellátására ment el. A dokim azt mondta, hogy sajnos olyan baja van a cicának, ami a perzsáknál örökletes. A tenyésztők tesztelik a betegségekre a tenyészcicákat!!!
Van olyan, hogy valakinek mázlija van és kifog egy egészséges cicát, de ha nem, akkor kifizetsz egy csomó pénzt azért, hogy utána még többet fizethess egy állatorvosnak.
Múltkor láttam egy vásáron egy alomnyi kis sziámit 10000 Forintért. Őket sem ajánlottam volna megvételre, mert olyan kis szerencsétlenek voltak, meg csipásak, hogy nem fogadtam volna rá, hogy egészségesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!