Szeretnék egy benti cicát csak nem tudom hogy mit kell venni nekik. (ezeket tudom macska alom,ágy,kaparófa,tál,játék) hogyha tudtok linket küldeni hogy hol lehet beszerezni többi dolgokat azt is megköszönném
Mindent megtalálsz a Petissimo.hu-n. Én is itt szoktam vásárolni. :) (Valamelyik cica az álló kaparófát, a másik meg a kaparószőnyeget kedveli, nálunk utóbbi vált be.)
2016. okt. 27. 19:16
2/7 anonim válasza:
Amiket leírtál+fésű.
Esetleg jól jöhet még a szőroldó paszta. Ez ahhoz kell, hogy ne hányja ki a szőrcsomókat, hanem a szőr, amit lenyel, szépen áthaladjon az emésztőndszerén. (Fressnapf-ban szoktam venni)
Érdemes még venni egy csomó szőrfelszedő hengert, hogy a bútorokról össze tudd szedni a cicaszőrt-abból lesz bőven :) (Ikeá-ban veszem)
Cicasampon, ha fürdetni kell, vagy épp csak a popóját kell lemosni.
2016. okt. 27. 19:28
3/7 anonim válasza:
Am csak egy a jatekokkal kapcsolatban, hogy a cica barmivel eljatszik, ugyhogy legjobb ha te csinallsz neki. Pl osszegyursz egy papirzsebkendot vagy egy wc papir guriga amin at tud nyulni stb.
2016. okt. 27. 20:30
4/7 anonim válasza:
A játékkal kapcsolatban nekem is ez a tapasztalatom... A direkt cicajátékra (csörgős, macskamentás kék egér pálcán) rá se nézett, még jó, hogy magunknak vettem (kék egér, mekkora poénos már az? nemigen használjuk, de van s nem volt drága :D nem veszünk meg minden izét, de néha valami lököttség kell), de nem kell félteni, hogy nincs játék. Mondjuk a felnőtt macskáink nemigen játszottak sosem, csak a kölykeikkel s az egerekkel, de egy kiscicának szuper szórakozás a papucs, egy madzag (rákötöttem pl. egy sámlira, imádta), s a polifoam matrac, persze csőbe tekerve, mert az nagyon érdekes, más macskák farka és az emberi láb, kéz... Ugyebár a kartondobozokat is imádják, na az az egy, ami még a felnőtt macskákat is le tudja kötni, ha kinti félvad jószágok, akkor is. Legalábbis a "mienket" biztos.
2016. okt. 27. 23:34
5/7 anonim válasza:
Szerintem macska vecebol fedettet vegyél, az enyém az égvilágon mindenhova szórja az almot belőle, ha nincs rajta tető. Plusz imádja a rajta lévő lengőajtót, néha csak lökdösi.
Amúgy amiket írtak azon felül én vettem párszáz forintért egy alátétet a tálaknak, mert néha kikaparja a nedves tápot és leragad a földre, így meg könnyű takarítani.
Zooplusról szoktam rendelni mindent, itt tényleg minden van.
2016. okt. 28. 14:56
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi,azt szeretném még kérdezni hogy a fedett macska wc-től nem fognak megilyendi?Még egszer köszi. :)
2016. okt. 28. 20:06
7/7 anonim válasza:
Az enyém először nem értette, hogy működik, ráadásul utána a lengőajtóval pofán vágta magát, de sokáig mutogattam neki. Plusz sok jutalom falatot kapott, ha magától beugrott. Miután rájött a logikájára, megtetszett neki, néha akkor is beugrik, ha nem kell vécére mennie, csak szereti lökdösni az ajtót. De ha az elején nehézkesen megy, szedd le a tetejét és csak később rakd vissza, ha rájött, hogy működik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!