Mi a frász baja van a macskámnak?
Az előbb teljesen felborzolta magát és félig lesunyt fülekkel belapult a sarokba, miközben bámult a szemembe bele. Most aránylag lenyugodott, az ágyon gubbaszt és onnan bámul a szemembe bele, már csak a farka háromszor akkora, mint amúgy.
Az előbb befóliáztam magam, még nem látott ilyen, lehet, hogy az a baja, hogy "zörgök"?
Nem csináltam semmi rosszat vele, kapott enni is meg inni is, játszottunk is, mikor utoljára láttam a konyhában aludt békésen. Erre most bekattant. Nem volt még ilyen.
Hogy nyugtassam le? Szerintem én jobban félek tőle, mint ő tőlem... :D:S
szemembe bele, titátititi
Biztos megijedt tőled. Legközelebb remélehtőleg már megszokja. Beszél hozzá, hogy tudja, te vagy az.
nahát!
Valami felbosszantotta.
Nem szeretik, sarokba szorítva se érezni magukat..még a gazditól sem.
mivel zörögsz? megijedt...
miért fóliázza be magát valaki?
amúgy tuti az ijesztette meg
Tegnap az én macskámnak is hasonló "tünetei" voltak, kimentem hozzá, az meg elkezdett puffogni meg morogni (pedig én nem fóliáztam be magam), aztán estére lenyugodott és jött a szokásos szeretgetésre.
Ügyet se vess rá, hamar elfelejti.
az én cicám a mamám szemüvegétől kap sokkot XDXD
amikor olvas akkor felveszi a nagy kerek szemüvegét, és a cicc elkezd nyávogni és gyorsan elfut XDXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!