Ilyen munkabeosztás mellett macska lakásba?
2 napig 12 órában dolgozom, majd 2 napot otthon vagyok. Nagyon szeretnék egy cicát, viszont nem tudom hogy viselne 12 (oda-vissza úttal együtt 13) órát egyedül. Szerintetek?
Egy lustább cicára gondoltam, mondjuk perzsa.
Az én macskám baba kora óta nálam van, kb két hónapos volt, amikor találtuk, sima házimacska. Én tíz néha tizenkét órát hagyom egyedül, és jól viseli. Kezdetben mikor hazaértem kb fél óráig kellett tutujgatni, és nem hagyta, hogy akár a cipőmet levegyem, olyan kis szeretet éhes volt, azóta már sokkal nyugodtabban viseli, ha elmegyek. Szerintem javarészt alszik, meg az ablakban ül, néha szoktam látni, amikor jövök haza.
Ha esetleg van rá kapacitásod két macska biztos elszórakoztatja egymást. Ha este mikor megjössz foglalkozol vele egy órát legalább akkor kétlem, hogy szétszedné a lakást.
Szia!
Szerintem fogadj be egy 2-3 éves cicát! Szobatiszták, nyugodtak, nem rongálnak. A perzsának napi szinten ápolni kell a szőrèt, ha kevés időd van akkor nem ajánlom ezt a fajtát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!