Hatásos bolhaírtót keresek "normális" áron a 4 kiscicámnak és a 2 felnőtt macskámnak. Létezik a bőrre csöpögtethető is?
Figyelt kérdés
Próbáltam bolhanyakörvet de felakadtak vele ágakon,mivel erdő közelben lakunk.Mit javasoltok?2016. okt. 25. 15:55
1/4 anonim válasza:
Stronghold spot on. Szerintem normális áron van, más kérdés, hogy hat macska esetén megdobja az összbüdzsét.
Nekem irtózatosan bolhás kismacskára adta orvos, három nap után nyomuk se volt.
2/4 anonim válasza:
Van igen bőrre cseppenthető is. A mida spot jó àrban van és hatàsos. Kérd a dokidtól mond el hàny cica s mekkoràk. Nekem úgy adott egy nagy kiszerelést és fel írta az adagolàst. Így olcsóbb mintha mindnek külön vennél.
3/4 A kérdező kommentje:
Ma délelőtt beszéltem állatorvossal.Elmondtam a problémámat és a 6 cicára a szer 10-12 ezer forint lenne.Próbálok másik dokinál,mert ez nekem nagyon drága.
2016. okt. 26. 14:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!