Szerintetek jönni fog a cicám?
Figyelt kérdés
Tegnap lomtalanítàs volt és d.u. kiment a cicàm ahogy szokott, de màskor max egy óra mulva vissza jön, és most még mindíg nem jött. Teli volt cigànnyal az utca. Lehet el vitték? Bàr ő nem megy oda senkihez. 4 éves vörös hàzi cica. Nem csavargos. Ívartalanitott kandur. Hiàba hivom nem jön:(2016. okt. 10. 09:03
1/6 anonim válasza:
Szia. Nem tertom valószínűnek, hogy a CIGÁNYOOK vitték volna el. Minek is kell nekik egy macska, ha kandúr el ment csajozni, az ivartalanított cicák is csajoznak, (tapasztalat) . Mi a cigánysor hátsó szomszédságában lakunk. És ezt úgy érsd hogy a legalja! De mégse bántották még a 2macskámat(kinti-benti) cicák leszarják magasról!!! Vannak durva pillanatok viszont tudják hogy mit lehet és mit nem! Haza fog menni az a cica, szerintem el ment könyörögni, vagy lehet hogy megilyedt a nagy kocsitól, de haza megy
2/6 A kérdező kommentje:
köszi szépen a megnyugtató választ egyébként nem azért írtam hogy cigányok mert rasszista lennék hanem mert pont most tűnt el a cicám mikor itt voltak sokan én magam nem ismerek sok cigányt szóval nem tudom hogy mennyire szeretik a cicákat csak az egybeesés zavart meg de lehet hogy tényleg inkább a kocsi zajától menekült de még mindig nincs meg:((( nagyon hiányzik márti plakát oltam a környékünkön pénzt is felajánlva. Ki vagyok totál
2016. okt. 11. 15:43
3/6 A kérdező kommentje:
*Màr ki plakàtoltam
2016. okt. 11. 15:46
4/6 anonim válasza:
1es vagyok. Hidd el minden rendben lesz. Ha kiszoktad engedni akkor nincs semmi probléma, haza fog menni hidd el, csak gondolom megilyett, vagy udvarol
6/6 A kérdező kommentje:
Még nem sajnos:((((
2016. okt. 13. 09:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!