Befogadnátok kinti cicát ősszel?
Úgy értem, csak kinti cica lenne, garázsban van tuti hely kialakítva. De mivel mi hideg időben a lakásban vagyunk, sokat lenne egyedül.
Nemrég tűnt el a cicánk, és alapvetően tavaszra terveztünk új cicát befogadni, de most elgondolkodtam, hogy ne legyen-e mégis már most egy új cicánk. Még ez is jobb lenne neki, mint mondjuk az utcán.
Igen, teljesen igazad van, én is ettől tartok.
A cicának gazdát keresnek jelenleg. Tehát lehet, hogy (ha nem a miénk lesz végül), akkor egy olyan családhoz kerül, ahol jobb dolga lesz. Meg persze az is lehet, hogy nem. Nyilván mi is játszanánk vele, de tény, hogy keveset. Kaja, pia, állatorvos, ilyeneket mindent megkapna.
Nem ideális, mivel még kicsi, de itt nem arról van szó, hogy legyen-e cica és kész, hanem már létezik a szerencsétlen, s jobb neki nálatok a fent vázolt módon, mint kóborként, rossz kilátásokkal... S írod, keresnek neki gazdát, szerintem maradjon így, nem kell rácsapni, de jó, hogy gondozzátok valamilyen szinten.
Felnőtt macskával kicsit más lenne a helyzet, főleg, ha tapasztalt kinti macska, aki nagyjából önellátó s elvan magának. Errefelé ilyenek vannak, sok rágcsáló, nagyon kevés cicc, egypár macskaszerető ember...
Egy fiatal, kifejletlen, tapasztalatlan cica más, annak több gondoskodás kell.
Miért nem lehet néha beengedni s játszani vele? A mi ideiglenes és félvad kiscicceink is bejönnek és megpróbálják széttépni a polifoam-ot (nem sikerül, de elég hangos), hadjáratot indítanak a papucsaink ellen, remekül elvannak bent. Baleset sosem volt, pedig nincs a közelben szobatiszta macska.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!