Búzafüvet hol lehet venni, mennyi idő alatt nő ki, mennyit vizet igényel, tényleg van olyan jó mint a macskafű?
Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy a búzafű is ugyanolyan jótékonyan hat a cicák bélműködésére, mint a macskafű, de nem tudom honnét szerezhető be. Rákerestem rendelésre, de a szállítási költséggel együtt nagyon nem éri meg :( Esetleg valamilyen bolt, ahol kapható?
Akinek már volt ezzel tapasztalata, mi a véleménye?
2016. okt. 3. 22:24
1/5 anonim válasza:
A búzafű a búzamagból nő ki
Azaz 1 napig beáztatsz búzát majd nedvesen tartva megvárod míg kicsírázik és ezután kiszórod virágföldre és mindennap öntözgeted.
Ki fog nőni a búzafű
2/5 anonim válasza:
Búzát kaphatsz,akármelyik piacon,vagy vásárcsarnokban.Én is ott szereztem be mindig,hamar kinő és a cicám szívesen fogyasztotta.Fél kiló nagyon sokáig elég,cserépbe szoktam ülteteni.
3/5 Platypus válasza:
Ha a búzához nem ragaszkodsz, akkor bármelyik állatos boltban vehetsz zabot, úgy 200Ft/zacskó és ugyanolyan jó csíráztatni.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Megkérdezem a kisállatkereskedésben a zabot, ha nem tartanak ilyet, akkor szétnézek a piacon búzafűért :)
A zabot is elő kell áztatni?
2016. okt. 4. 10:05
5/5 Platypus válasza:
Én csak simán fogok egy cserepet, megtöltöm földdel, rászórom a zabot, aztán új réteg föld oszt csókolom. Ha kidöglik, szórok rá egy új marékkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!