Fél éves külföldi tartózkodásom alatt hogy oldjam meg a cicák elhelyezését?
Egyetemista vagyok, anyukámmal lakok nagyrészt. Jövő félévben Erasmusra megyek (tehát nem vihetem őket magammal).
Anyukám csütörtöktől vasárnap estig nincs abban a lakásban, ahol a cicák és én is lakunk. Esetleg apukámhoz elvihetném őket (ketten vannak), de annyira sokszr nem találkoztak az ő családjával.
Ti mit ajánlotok?
Én egyszer vigyáztam két cicára négy hónapig. Egy barátnőm Erasmusra ment és rám bízta őket. Én akkor foglalkoztam életemben először macskával, de megszerettek. :) ő állta a cicák minden költségét, nekem csak tényleg gondoskodni kellett róluk. Én is dolgoztam, szóval amúgy azt se bánták, hogy nem éjjel-nappal.
Megpróbálhatsz körbe kérdezni, hátha valaki befogadja e őket addig, ha apukád nem válna be.
Van olyan (rokon, barát) akiben megbízol ès odaadhatod neki a lakáskulcsotokat?
Ha igen, akkor menjen etetni valaki meg almot pucolni és meg van oldva. Szomszéd esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!