S. O. S vannak itt olyanok akik ujszulott kiscicat neveltek cicamama nelkul? Segitene
Szia!
Èn néha bevállalok ilyen kiscicákat, és eddig mindegyik túlèlte, szóval...megpróbálom.
Fressnapf vagy Alpha Zoo vagy bármilyen állatos. Veszel Royal Canin tápszert, cumisüveget. 4 óránként kell etetni (este is). Evès után egy sima nedves törlőkednővel törölgesd a hasukat és a feneküket amíg nem pisilnek és kakilnak!
Nagyon fontos, hogy folyamatosan melegen tarts őket, ên erre infralámpát használtam.
Az lenne a legjobb ha lenne egy ketreced amiből nem tudnak kikúszni. Egyelőre ennyi amíg nagyon picik.
Ha nagyobbak lesznek (3-4 hetesek), akkor én összeturmixoltam nekik cicatejet alutasissal ès tettem bele Calopet pasztát, meg Vetri dmg-t is felváltva. Folyamatosan csökkentettem a tápszert és a végén csak alutasisat kaptak.
De ami most a legfontosabb: meleg, 4 óránként kaja, pocaktörölgetés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!