Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mennyi ideig tart kb. míg...

Mennyi ideig tart kb. míg megszül egy cica?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 24. 16:17
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
0%

00:30 vagyok.

A két utolsónak: A ti fajtátok miatt van ennyi gazdátlan állat, mert ennyire felelőtlenek vagytok.

2010. máj. 2. 14:08
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
az én fajtám miatt biztos nem ugyanis én vagyok a gazdájuk te kis ostoba.
2010. máj. 2. 15:11
 13/24 anonim ***** válasza:
0%

Persze. Gondolom, van egy nőstény macskád, amit nincs szíved ivartalanítani, ezért évente 2x kölykei születnek, te meg az összeset megtartod, és minden hasonló gondolkodású macskatartó így tesz.

Akkor mégis honnan van az a sok gazdátlan macska?!

2010. máj. 2. 15:23
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
te agyatlan amig nem ismered a körülményeket ne ítélkezz. van egy nőstény macskám akit terhesen fogadtam be és ivartalanitani fogok miután nem szoptat. menj ki az utcára és kiabálj az emberekre hogy micsoda mocskos szemétládák mert biztos mind felelőtlen.
2010. máj. 2. 16:06
 15/24 anonim ***** válasza:

Mivel igazat adtál annak a kommentelőnek, aki azt írta, hogy gyökér vagyok, meg, hogy az őseimet kellett volna ivartalanítani, ezért úgy értelmeztem, hogy te sem vagy híve az ivartalanításnak.

Biztos nem fogok mindenkire rákiabálni, hogy felelőtlen, de akiről tudom, hogy az, annak igenis megmondom.

Az elmúlt 2 hétben, kéthelyről akartak nekem kiscicát adni,, mert szerintük kegyetlenség az ivartalanítás. Nekik pl. megmondtam, hogy mit gondolok róluk.

3 cicám van, mind talált.

Remélem neked sikerül majd gondos gazdikat találni a kiscicáknak, és nem az utcán fogják végezni.

2010. máj. 2. 16:43
 16/24 anonim ***** válasza:
mondtam hogy már találtam gazdit nekik.ÉN vagyok az.
2010. máj. 2. 17:20
 17/24 anonim ***** válasza:
74%
szerintem akkor is gyökér vagy ..tudod itt mindenkinek megvan a véleménye nekem ez volt! Aztán vagy tetszik vagy nem de te is gondolkozz el az önivartalanitáson! Mert igy ez tök felelőtlen ahogy élsz..nem értem anyádék miért nem kapták ki a méhed mikor megszülettél :) Legyen szép napod
2010. máj. 2. 17:36
 18/24 anonim ***** válasza:
0%

Mondjuk azért, mert ember vagyok, és tudod, az emberek, általában, egy gyereket szülhetnek évente, akiről életük végéig gondoskodnak. Míg ezzel szemben 1 nőstény macskának 12 kölyke is születhet egy évben, akikről csak 6 hetes korukig gondoskodik.

Sok eszed lehet, ha erre magadtól nem jöttél rá.

Te tipikusan az a macskatartó lehetsz, aki sajnálatból nem ivartalanítja a macskáját, a felesleges kicsiket pedig falhoz csapkodja, vagy az utcára teszi. A másik lehetőség, hogy egy kis tizenéves vagy, aki még nem tud átgondolni, bizonyos dolgokat.

2010. máj. 2. 18:02
 19/24 anonim ***** válasza:
aha igen, a felelősségteljes emberek megszülik a gyereket és gondoskodnak róla.kivéve mikor 14 évesen teszik ezt, vagy kukába dobják, kiteszik az utcára,árvaházba és még sorolhatnám.
2010. máj. 2. 18:14
 20/24 anonim ***** válasza:
Azokról, akiket a szüleik "eldobtak", gondoskodik az állam, viszont a gazdátlan macskákat, nem lehet állami gondozásba adni. Azok teljesen a sorsukra vannak hagyva.
2010. máj. 2. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!