Kerti cicak gazdaihoz lenne par kerdesem. (? )
Nekem úgy van kinti cicám, hogy egy kóbor cica a kertembe szokott pihenni. Megsajnáltam és azóta adok enni neki.
Én mindig reggel kirakom a tálat a kajával, és mielőtt indulnék dolgozni, a tálat behozom. Mindig megeszi az összes kaját, így nem kell kidobnom semmit. Ha otthon vagyok akkor is így csinálom. Olyan 10 perc után ránézek, hogy eszik-e még vagy sem. Ha nem akkor behozom a tálat. Nem hagyom kint a legyek miatt.
A kinti cica esetében nem foglalkozom az alommal, nekem már az is öröm, hogy nem a kertemben végzi a dolgát, hanem elmegy máshová. A benti cicámat nem engedem ki.
Nincs kaja a táljában, napi kétszer-háromszor kap enni, amennyit egyszerre megeszik. A kutya amúgy is megeszi a maradékot, ha hagy.
Míg nem volt kutya, jöttek a kóbor macskák is és elették volna előle, ha nem állok ott mellette, míg eszik. Most már ilyen gondom nincsen.
Almot kint nem használok, csak lakásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!